Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού» στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Από την ερχόμενη Πέμπτη έως την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά στις 9.45 το βράδυ στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου η ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού».

Πρόκειται για ταινία φαντασίας, δράσης και περιπέτεια σε σκηνοθεσία Guy Ritchie, όπου πρωταγωνιστούν οι Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law και Djimon Hounsou.

Υπόθεση

Στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα, θα γνωρίσουμε έναν ατίθασο νεαρό Αρθούρο, κυρίαρχο των δρόμων του Λοντόνιουμ με την συμμορία του, ο οποίος αγνοεί τον σκοπό για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του.

Από την πρώτη στιγμή, το θρυλικό ξίφος θα τον προκαλέσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς.

Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 5 ευρώ, φοιτητικό – μαθητικό – ανέργων – πολυτέκνων 4 ευρώ.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή