Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Βολιώτης κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του – τον αποκάλυψε ο γιος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την περασμένη Παρασκευή, από τον ανακριτή Βόλου, ο 40χρονος Βολιώτης που κατηγορείται για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την περασμένη Τρίτη και αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Για την υπόθεση είχε ασκηθεί προκαταρκτική εξέταση μετά από καταγγελία και η Εισαγγελία Βόλου είχε ασκήσει κακουργηματική δίωξη σε βάρος του πατέρα για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη επίσης κατ’ εξακολούθηση.

Το οικογενειακό δράμα, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας περίπου δέκα ετών, ερευνούσε μυστικά και αθόρυβα από τον Νοέμβριο του 2018 η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου.

Η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, μία Βολιώτισσα ηλικίας περίπου 30 ετών, κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και κατήγγειλε τα όσα της εκμυστηρεύτηκε το αγοράκι της για το δράμα που περνούσε η πιο μικρή ακόμη κορούλα της όταν εκείνη απουσίαζε λόγω των επαγγελματιών της υποχρεώσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στο σπίτι έμεναν τα δύο παιδιά με τον πατέρα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή