Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Βόλος: Εξιχνιάστηκαν κλοπή από Ιερό Ναό και κλοπή αυτοκινήτου

Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, κλοπή από Ιερό Ναό και κλοπή αυτοκινήτου που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.

Όπως προέκυψε, δράστες των κλοπών είναι 29χρονος και 33χρονος από τους οποίους ο 29χρονος συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο 29χρονος το μεσημέρι της 24ης Ιουνίου, αρχικά εισήλθε στο εσωτερικό Ιερού Ναού της πόλης και αφαίρεσε από το παγκάρι, ζευγάρι γυαλιών ηλίου και το κλειδί ΙΧΕ αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 50χρονου. Στην συνέχεια, αφού συναντήθηκε με το συνεργό του, αναζήτησαν και εντόπισαν το όχημα και χρησιμοποιώντας το προαναφερόμενο κλειδί, το αφαίρεσαν και το απέκρυψαν σε δύσβατη περιοχή της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας. Μετά από ενέργειες των Αστυνομικών το όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο του.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 29χρονου, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα του αφαιρεθέντος οχήματος (ανακλαστικό τρίγωνο, κασετίνα κλειδιών), ένας αναδιπλούμενος σουγιάς και 3 κυνηγετικά φυσίγγια.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή