Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Βραβεύτηκε από τον ΑΟΤ ο Παντελίδης-Τι δήλωσε

Πριν την σέντρα του αγώνα Α Ο Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης, η ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα, τίμησε τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Σάββα Παντελίδη ο οποίος ήταν ο τεχνικός των Τρικάλων στο μπαράζ ανόδου στην φουτμπολ λιγκ με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων στη Νέα Σμύρνη , το 2010. 

Για την βράβευση του  από τον Α Ο Τρίκαλα, τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για έναν προπονητή που έχει περάσει μόνο δέκα παιχνίδια σε μία ομάδα, να τον βραβεύουν. Αυτό έχει να κάνει πάνω απ' όλα με την ποιότητα του κόσμου, γιατί πραγματικά ένας προπονητής με δέκα παιχνίδια δεν προλαβαίνει να αφήσει το στίγμα του. Αυτό είναι και η μεγάλη αναγνώριση, θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα». 
 
Για τον αγώνα δήλωσε: «Έχουμε κάνει και καλύτερα ματς.  Φτάνουμε μέχρι την αντίπαλη περιοχή σχετικά εύκολα απλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη σοβαρότητα, λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση, λίγη περισσότερη ψυχραιμία να τελειώσουμε καλύτερα τις φάσεις, γιατί κάναμε αρκετές φάσεις και δεν τις έχουμε τελειώσει. Όλα καλά, προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι.  Είναι μια ομάδα τέτοια που είναι φτιαγμένη για να διεκδικεί τα πάντα. Αυτό που μας νοιάζει είναι ο τελικός την Δευτέρα με την Ξάνθη».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή