Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Βρήκαν και κάτι που δεν «κλωτσάει» ο Δημήτρης Παπαθανασίου

Επίσκεψη Δημοτικών Συμβούλων στον ΧΥΤΑ.

Αν κρίνουμε από το σχόλιο σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook βρέθηκε και κάτι που δεν «κλωτσάει» ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» Δημήτρης Παπαθανασίου.

Πρόκειται για τον ΧΥΤΑ που δίνει το δικαίωμα στο γραφείο …προπαγάνδας του Δήμου Τρικκαίων να κάνει λόγο για «σύμπνοια» σε σχετικό δελτίο που εξέδωσε.

Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, επισκέφθηκε τον ΧΥΤΑ, στη θέση «Παλαιοσαμαρίνα» και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τον ορθό τρόπο (έστω και πεπαλαιωμένο) του κορυφαίου «εργαλείου» των Τρικάλων στην διαχείριση των απορριμμάτων και κατά συνέπεια στην προστασία του περιβάλλοντος για τους Νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας μέσω της διαχειρίστριας ΠΑΔΥΘ Α.Ε. την εταιρεία που «σηκώνει» 9 Δήμους και εξυπηρετεί περίπου 245.000 κατοίκους.

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για την νέα «κυψέλη» που δημιουργήθηκε για να δώσει παράταση «ζωής» στον ΧΥΤΑ και η οποία θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα αλλά κορεσμένη από την πολυετή χρήση.

Όπως είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr o XYTA περνά σε μια νέα φάση με μια επένδυση ύψους άνω των 32 εκ. ευρώ (και όχι 25 εκ. ευρώ που αναφέρεται στο δελτίο) με την δημιουργία σύγχρονης Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων η οποία πέρα των άλλων, θα προσφέρει και νέες θέσεις εργασίας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή