Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ψάχνει …γάλα ο Δήμος Τρικκαίων

Περισσότερες από 210.000 ευρώ υπέρ των εργαζομένων του 

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σε διενέργεια ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας, αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Τρικκαίων για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες του εργατοτεχνικού προσωπικού του.

Η προμήθεια, αφορά 18μηνο και είναι δαπάνη 211.434,30 ευρώ (με ΦΠΑ).

Οι όροι του διαγωνισμού θα καθοριστούν με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, ενώ το ποσό θα δοθεί αμέσως μετά την έγκριση του προϋπολογισμού του έτους 2018 με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με …sms η ΔΕΥΑΤ ενημέρωσε τον Δήμο ότι δεν επιθυμεί να συμπεριληφθεί στην προαναφερόμενη διαδικασία ανάδειξης προμηθευτών-χορηγητών του Δήμου Τρικκαίων, για την παροχή γάλακτος στο εργατοτεχνικό προσωπικό της ΔΕΥΑΤ.

Με τον ίδιο τρόπο, ο Δήμος, αναζητά και τρόφιμα (ειδών Κρεοπωλείου, κατεψυγμένων ειδών Ιχθυοπωλείου, Αρτοποιείου, Ζαχαροπλαστείου, Οπωρολαχανοπωλείου, Παντοπωλείου, ελαιόλαδου, κατεψυγμένων Λαχανικών και Αναψυκτικών) για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών, ΚΑΠΗ, βρεφονηπιακών σταθμών, ΚΔΑΠ ΜΕΑ και ΚΗΦΗ, προϋπολογισμού 357.005,89 ευρώ (με ΦΠΑ).

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή