Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Δεμένη» η Δημοτική Αρχή Τρικάλων στις ορέξεις …ανασκαφών

Διαμαρτυρία του Δημήτρη Χατζηγάκη για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη και η παραδοχή του Δημάρχου ότι είναι «δεμένα» τα χέρια του…

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο Δημήτρης Χατζηγάκης, έθεσε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων, την «κακή κατάσταση που παρουσιάζει η πόλη λόγω εργασιών ιδιωτικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας».

Ο κ. Χατζηγάκης, αναφέρθηκε σε «βομβαρδισμένη πόλη» όπου οι αποκαταστάσεις μετά τις …ανασκαφές, αφήνουν πίσω οδόστρωμα σε κακή κατάσταση.

Απαντώντας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, παραδέχθηκε το πρόβλημα επισημαίνοντας και ότι «ακόμα και όπου γίνεται αποκατάσταση, θα έχουμε πρόβλημα με ΄΄σκάσιμο΄΄ του εδάφους με την πρώτη παγωνιά» και ουσιαστικά έδειξε πως είναι «δεμένα τα χέρια» του στο να απαιτήσει καλύτερες συνθήκες στην αποκατάσταση πεζοδρομίων και δρόμων της πόλης, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι …αστεία τα ποσά που μας δίνονται για την διέλευση των δικτύων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, αφού 2 φάκελοι που ήρθαν, ο ένας περιείχε έγγραφο για ποσό …7 ευρώ και ο άλλος …200 ευρώ».

«Είστε Δήμαρχος της πόλης, δεν μπορείτε να δέχεστε αυτή την κατάσταση», αντέδρασε ο κ. Χατζηγάκης, με τον κ. Παπαστεργίου να προσθέτει «δυστυχώς η Νομοθεσία ευνοεί τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και όχι τους Δήμους»…

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή