Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δεσποτικές ευλογίες έλαβε ο Γιώργος Ηλιάδης

Την ευλογία του Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομου ζήτησε και έλαβε ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με σημαίνοντα πρόσωπα για την τρικαλινή κοινωνία. 

Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευή 28 Ιουνίου τον Σεβασμιώτατο,  θέλοντας να του εκφράσει το σεβασμό που τρέφει προς το πρόσωπο του και κυρίως να συζητήσουν το σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας στην κοινωνία, καθώς αποτέλεσε και αποτελεί πνευματικό στήριγμα για τους πολίτες, σε όλες τις κρίσιμες περιόδους που διανύει η Χώρα. 

«Στήριγμα που δεν περιορίζεται στην πνευματική καθοδήγηση, δεδομένου ότι τα χρόνια της κρίσης, η Εκκλησία και η Ι.Μ. Τρίκκης & Σταγών στήριξαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο, όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες επιβίωσης» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής. 

Σημειωτέον, η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα με τον Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομο  να εύχεται καλή δύναμη στον προεκλογικό του αγώνα και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που θα κληθεί να φέρει εις πέρας από τούδε και στο εξής. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή