Αδιανόητο! Συγγενής ασθενούς χτύπησε με κινητό στο κεφάλι χειρουργό του Νοσοκομείου Βόλου!

6 Nov 2023 Μαγνησία

Ένα αδιανόητο περιστατικό, δυστυχώς όχι όμως ασυνήθιστο, έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο Βόλου και ειδικότερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες εισήλθαν στο βράδυ μία ομάδα δέκα ατόμων Ρομα, έχοντας ένα παιδάκι που χρειάζονταν ράμματα, χωρίς το τραύμα του να ήταν κάτι ανησυχητικό. Ο χειρουργός που εφημέρευε και παρέλαβε το παιδάκι να το εξετάσει, το έκανε μέσα στις φωνές και την ένταση που δημιουργούσαν οι συγγενείς του παιδιού. Όταν είπε εκείνος ότι θα φωνάξει παιδίατρο η κατάσταση οξύνθηκε ένας πήρε ένα κινητό και χτύπησε τον γιατρό στο κεφάλι.

Ευτυχώς ο γιατρός δεν τραυματίστηκε, ωστόσο μετά το σοκ που υπέστη έπρεπε να συνεχίσει να εξετάζει και να βγάλει την εφημερία του.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών είναι έκρυθμη με τον Διευθυντή του κ. Ηλία Καραμέτο προ ημερών να απευθύνει SOS τονίζοντας και την έλλειψη της φύλαξης, επισημαίνοντας ότι οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες σε όποιον θέλει να μπει στον χώρο των εξεταστηρίων.

Οι γιατροί ζητούν άμεσα την παρέμβαση της Διοίκηση, την ενίσχυση της φύλαξης καθώς δεν μπορούν να συνεχίζονται οι εφημερίες τρόμου.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Στο ΔΣ του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Στο ΔΣ του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Ο Νίκος Σακκάς, Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, συμμετέχει στον νέο Οργανισμό Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας …
Προειδοποίηση σε κτηνοτρόφους Τρικάλων για επερχόμενους κεραυνούς

Προειδοποίηση σε κτηνοτρόφους Τρικάλων για επερχόμενους κεραυνούς

Συστάσεις από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων για προστασία ζώων και πολιτών ενόψει καταιγίδων …