Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Διανομή τροφίμων από τον Ερυθρό Σταυρό σε άπορες οικογένειες και μοναχικά άτομα

Γι ακόμη μια χρονιά, τις άγιες αυτές ημέρες, το Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνεχίζοντας το έργο της προσφοράς του σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, διένειμε τρόφιμα και είδη οικιακής καθαριότητας και σωματικής υγιεινής.

Μοναχικοί ηλικιωμένοι που όλη τη χρονιά στηρίζονται από τους εθελοντές του Τμήματος μέσω του προγράμματος ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, καθώς και ωφελούμενες μονογονεικές και πολυμελείς οικογένειες, παρέλαβαν δέματα για υλική και ηθική συμπαράσταση.

Πολύτιμοι Αρωγοί του έργου του Τμήματος ήταν η  Εταιρεία UNILEVER-ΕΛΑΙΣ, τα Εκπαιδευτήρια ΣΑΚΚΑ, η Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων, το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Τρικάλων Α.Ε.,η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών,  τα Εκπαιδευτήρια ΑΘΗΝΑ, οι επιχειρήσεις ΑΦΟΙ ΜΑΤΗ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΒΙΟΣΑΛ,η Χειρουργική κλινική του ΝοσοκομείουΤρικάλων, ο Σύλλογος Σαρακατσανέων «Τα Κονάκια», η γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ, τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, LIDL HELLAS και το κρεοπωλείο Γ. ΝΟΥΛΑ-Ο ΚΟΖΙΑΚΑΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τις επιχειρήσεις, για την ευγενική τους χορηγία, τους εθελοντές του Τμήματος και όλους τους φορείς που έμπρακτα στηρίζουν το έργο του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επί σειρά ετών και τους εύχεται προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλές γιορτές!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή