Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Διασκέδασαν με την …ψυχή τους στο Ριζαριό

Ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση διοργάνωσε ο νεοσύστατος Σύλλογος Νέων και Γονέων Ριζαριού «Άγιος Γεώργιος».

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του προέδρου Γιώργου Ζιώγα, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους 13ου Δημοτικού Σχολείου για την πρώτη θέση που απέσπασαν σε παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής της unesco.

Ακολούθησε παράσταση κλόουν και θέατρο σκιών με εμψυχωτές τους Κλόουν Λέο και Κοσμά Παναγιώκα, προσφέροντας άφθονο γέλιο στα παιδιά, στα οποία μάλιστα διανεμήθηκαν διάφορα γλυκίσματα.

Βέβαια, η βραδιά δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίστηκε με barbeque party και πολύ χορό, με τους μεγαλύτερους πλέον να συμμετέχουν, τιμώντας την προσπάθεια του Συλλόγου.

Η Διοίκηση του Συλλόγου υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για την αναβάθμιση της παραμελημένης εικόνας της συνοικίας τους με διαφορές παρεμβάσεις.

Σε αυτές, συγκαταλέγεται η δρομολόγηση της κατασκευής κυκλικού κόμβου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων (έργο για το οποίο δεσμεύτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης κατανοώντας άμεσα την αναγκαιότητα του) καθώς προ λίγο ημερών έχασε την ζωή της άλλο ένα θύμα της διασταύρωσης Ριζαριού, που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή