​Διεθνής διάκριση για τον Κώστα Σκρέκα

Σημαντική διάκριση για τον συντοπίτη μας, Βουλευτή και Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΝΔ, Κώστα Σκρέκα. Ο κ. Σκρέκας εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού COMPSUD του Κύκλου Βουλευτών για την προστασία της Μεσογείου (Circle of Mediterranean Parliamentarians for Sustainable Development) στον οποίο συμμετέχουν 97 βουλευτές από 17 χώρες της Μεσογείου (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αίγυπτος, Μαρόκο κ.α.).

Στόχος  του COMPSUD είναι η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης στην περιοχή της Μεσογείου μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης διαχείρισης πόρων, εξασφαλίζοντας την βιοποικιλότητα και την πολιτιστική πολυμορφία της περιοχής.

Οι δραστηριότητες του COMPSUD περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη στήριξη των διασυνοριακών συνεργασιών σε θέματα υδάτων, την ενεργό συμμετοχή σε σημαντικές ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες σχετικές με το νερό (π.χ. το Παγκόσμιο Φόρουμ για το Νερό – WWF),  καθώς και την υιοθέτηση στρατηγικών αποφάσεων που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή