Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δήλωση του Χρήστου Σινάνη Δημάρχου Μετεώρων

Ως Δήμαρχος Μετεώρων, με σεβασμό προς όλους τους συνδημότες μου, όπως έκανα και κάνω σε  όλη τη διάρκεια της θητείας μου,  καταδικάζω τα επαναλαμβανόμενα γεγονότα,  που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας,  με πρωταγωνιστές «γνωστούς-αγνώστους».

Κάποιοι, προσπαθούν να επιβάλουν στην πόλη μας,  νέα ήθη, άγνωστα,  μέχρι τώρα, στην περιοχή μας. Προσπαθούν να επιβάλουν συμπεριφορές, ξένες για τον τόπο μας. Καθώς, μάλιστα, γίνονται σε μια  προεκλογική περίοδο, γίνεται εύλογα κατανοητό, τι σκοπούς προσπαθούν να εξυπηρετήσουν.

Οι  πρωταγωνιστές αυτής της φαρσοκωμωδίας και οι υποκινητές τους,  (μετρημένοι στα δάχτυλα και γνωστοί στην τοπική κοινωνία  και στις Αρχές), καλό είναι να γνωρίζουν, ότι  με,  όσα κάνουν,  προσβάλουν τους εαυτούς τους, την ίδια την  πόλη και τους θεσμούς της και δεν μπορούν, έτσι,  να πετύχουν τους στόχους τους.

Δεν μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους,  γιατί τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες, από το σύνολο των δημοτών του Δήμου Μετεώρων, οι οποίοι δεν έχουν μάθει και δεν ανέχονται αυτού του είδους, συμπεριφορές.

Τέτοιες ενέργειες (ύβρεις, φθορές δημόσιας περιουσίας κλπ.),  έρχονται,   απλά, να επιβεβαιώσουν,  ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας και δεν εξυπηρετούμε μικροσυμφέροντα ορισμένων, όπως πιθανόν,  θα ήθελαν , ή θα περίμεναν κάποιοι, που έχουν μάθει να κρύβονται στο σκοτάδι.

Όλοι αυτοί, οι  «τυφλοπόντικες», ας αντιληφθούν, με το πιο ξεκάθαρο  τρόπο, ότι   δεν μας πτοούν  τέτοιες ενέργειες. Δεν θα μας κάνουν να τα παρατήσουμε. Αντίθετα και  το έργο μας θα ολοκληρώσουμε και  θα το παρουσιάσουμε στο λαό του Δήμου μας.  

Είμαστε βέβαιοι, ότι οι δημότες μας,  στις εκλογές του Μαΐου, θα μας δώσουν και πάλι την εντολή, να συνεχίσουμε το έργο μας και να αναδείξουμε την  Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή,  ως παγκόσμιο τουριστικό κέντρο, αλλά, κυρίως, ως παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού και πνεύματος.

Τέλος, καλό είναι, η ευγένεια και η υπομονή μας, να μην εκλαμβάνονται  ως αδυναμία.

Και αυτές έχουν τα όριά τους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή