Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δήλωση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Σκρέκα

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνει, να μου εμπιστευτεί τη διαχείριση του ιδιαίτερα κρίσιμου χαρτοφυλακίου που αφορά την Κοινή Αγροτική Πολιτική και ουσιαστικά το μέλλον του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας.

Η νέα ΚΑΠ της περιόδου 2021-2027 περιλαμβάνει μεγάλες προκλήσεις και σημαντικές ευκαιρίες, για τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους και περιλαμβάνεται μεταξύ των προτεραιοτήτων της Κυβέρνησης για την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας. 

Στόχος της κυβέρνησης είναι να θωρακίσει τα ελληνικά συμφέροντα μέσα στο περιβάλλον της Ενωμένης Ευρώπης και να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις στην ομαλή και ταχεία απορρόφηση των κοινοτικών πόρων.

Είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε  όλα τα δυνατά μέσα ώστε οι  διαπραγματεύσεις για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική να καταλήξουν σε ένα αποτέλεσμα που θα διασφαλίζει το εισόδημα όλων των παραγωγών, θα σέβεται την ισοτιμία των κρατών – μελών της ΕΕ και θα εγγυάται την ανταγωνιστικότητα της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής στο διεθνές περιβάλλον.  

Ξεκινάμε αμέσως δουλειά, για να πάμε την Ελλάδα Μπροστά.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή