Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δημιουργήθηκε ο … «Ajax Trikala»

Το «Football Factory» ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Άγιαξ και την ίδρυση της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ολλανδικού συλλόγου στην πόλη των Τρικάλων, με την ονομασία «Ajax Trikala».  

Η ίσως μεγαλύτερη ομάδα παραγωγής ταλέντων σε όλη την Ευρώπη έρχεται τώρα και στα Τρίκαλα, μετά την συνεργασία της με το ποδοσφαιρικό κύτταρο του «Football Factory», το οποίο λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια στις Καρυές, δίπλα στον χώρο της ΣΕΦΑΑ. 

Η Ακαδημία «Ajax Trikala», θα λειτουργήσει από την νέα σεζόν, με τις εγγραφές να έχουν αρχίσει. 

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των νεαρών αθλητών θα μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για τα προγράμματα και τα τμήματα που δημιουργούνται, αλλά και να έρχονται σε επαφή με τους υπευθύνους της Ακαδημίας. 

Διευθυντής και πρώτος προπονητής του Ajax Trikala θα είναι ο Νίκος Μανούρας, ο οποίος αφήνει τον Α.Ο. «Δήμητρα Απόλλων 2005», μετά από 7 χρόνια, για να αναλάβει τον σχεδιασμό της νέας Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην πόλη των Τρικάλων. 

«Στόχος είναι να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που μέχρι σήμερα υπήρχε στα Τρίκαλα. Μία μοναδική εμπειρία άθλησης, μία σπάνια ευκαιρία εκπαίδευσης και εξέλιξης μέσα από τα πλέον σύγχρονα προγράμματα προπόνησης που εφαρμόζει η κορυφαία ομάδα στην ανάδειξη ταλέντων. Ήρθαμε σε συμφωνία με τον Άγιαξ και όλα τα μεγάλα ταλέντα των Τρικάλων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στο Άμστερνταμ και στα υπόλοιπα training schools που διοργανώνει η ολλανδική ομάδα», τόνισε ο Άκης Βαΐου – εκ των ιδρυτών του «Football Factory» της Ακαδημίας «Ajax Trikala». 

Οι αθλητές του Ajax Trikala -εκτός των σύγχρονων μεθόδων προπόνησης- θα απολαμβάνουν ολοκληρωμένα προγράμματα συνολικής εκγύμνασης, διατροφής, καθώς και ψυχολογικής υποστήριξης από διακεκριμένους επιστήμονες. 

Πληροφορίες για εγγραφές (κ. Άκης Βαΐου) Τηλ. 24310 32104 Τηλ. (κιν). 6976265163
Facebook Page: Ajax Trikala 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή