Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δημήτρης Παπαστεργίου: Δεν …διάβασα και ούτε …άκουσα

Η …απάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων σε οργισμένη τοποθέτηση του Δημήτρη Παπαθανασίου κατά του επιχειρηματία Βαγγέλη Πλεξίδα.

Μια επιστολή του επιχειρηματία Βαγγέλη Πλεξίδα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «διάλογος» και αναπαράχθηκε από τα «ερτζιανά», προκάλεσε απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο την οργή του Επικεφαλής της παράταξης «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» Δημήτρη Παπαθανασίου.

Ο κ. Παπαθανασίου, έβαλε κατά του επιχειρηματία, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτες εκφράσεις κατά νόμιμης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου», για «ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής με απειλές για μηνύσεις» και για «υπόνοιες για πολιτικούς εκβιασμούς», προσθέτοντας, ότι «όποιος έχει τέτοια στοιχεία, η πόρτα του Εισαγγελέα Τρικάλων είναι ανοιχτή», ζητώντας «όποιος Δημοτικός Σύμβουλος, βρεθεί κατηγορούμενος, να πάμε όλοι οι υπόλοιποι ως μάρτυρες υπεράσπισής του».

Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, δήλωσε …άγνοια για την επιστολή (!!) λέγοντας «δεν διάβασα την επιστολή, ούτε ακούω ραδιόφωνα» και πρόσθεσε «δεν μπαίνω στα …παιχνίδια ΜΜΕ» για να συμπληρώσει «αν υπάρχει κάτι το ποινικά κολάσιμο στα γραφόμενα και όσα ειπώθηκαν, θα δώσω εντολή στην Νομική Υπηρεσία του Δήμου για διερεύνηση».

Η δήλωση του Δημάρχου για εμπλοκή στην υπόθεση και της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, ικανοποίησε τον κ. Παπαθανασίου που δεν ζήτησε περισσότερη συζήτηση του θέματος.

Πάντως ο Δήμαρχος, να δηλώνει πως δεν …διαβάζει και δεν …ακούει ΜΜΕ μάλλον προκάλεσε την … θυμηδία πολλών…

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή