Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δημοσιογράφοι μπαίνουν μπροστά για την αγορά λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων  Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΘΕΣτΕΕ) με το Επικουρικό της Ταμείο και το Μορφωτικό της Ίδρυμα, μαζί με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και την Περιφερειακή Επιτροπή Αθλητικών Συντακτών Θεσσαλίας,γίνονται μπροστάρηδες στην προσπάθεια που ξεκίνησαν οι γονείς παιδιών με Αναπηρία του Βόλου, για την αγορά ειδικά διαμορφωμένου Λεωφορείουγια το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Βόλου. 

Το λεωφορείο θα χρησιμοποιηθεί για την μετακίνηση και την ένταξη των νεαρών συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Έτσι, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στις 7μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου πραγματοποιούν μαζί με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Μαθητών ΕΕΕΕΚ Βόλου, τον Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Ν. Μαγνησίας, τη Λέσχη Κοινωνίας Βόλου και τον κ. Μίλτο Μουστακαλή ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ, τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της δημοσιογράφου Ελένης Α. Παπαθανασίου-Αποστολάκη με θέμα «Βόλος η πόλη μου».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή