Άδωνις: Οι καταστηματάρχες να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί

«Δεν υπάρχουν χρήματα για επιπλέον μέτρα στήριξης, μην περιμένετε επιπλέον λεφτά» ήταν η ξεκάθαρη θέση του Αδωνι Γεωργιάδη στο αίτημα των καταστηματαρχών με το οποίο κατέρχονται σε απεργία την Τρίτη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί στο Ράδιο Ζυγός δήλωσε πως αυτό ακριβώς εξήγησαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε προχθές με τον πρωθυπουργό και τους εκπροσώπους τους. «Η Ελλάδα μοίρασε 42 δις αναλογικά τα περισσότερα από κάθε άλλο κράτος. Πλέον κανένα κράτος δεν δίνει λεφτά, η δε Ευρώπη έχει κόψει τα λεφτά» τόνισε ο υπουργός ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος στην ερώτηση πως θα τα βγάλουν πέρα οι καταστηματάρχες απάντησε: Θα πάει να πείσει τους συμπολίτες του να εμβολιαστούν, δεν υπάρχει καμιά άλλη λύση. Ο καταστηματάρχης θα πάει να πείσει τους συγγενείς του να εμβολιαστούν διότι στο τέλος οι ανεμβολίαστοι θα μας πάρουν όλους στο λαιμό τους.

Στην παρέμβαση αν ο κάθε καταστηματάρχης θα πάει να πιάνει από τον γιακά (μεταφορικά) το συγγενή του να εμβολιαστεί, ο υπουργός απάντησε «Ασφαλώς. Δεν είναι θέμα κυβέρνησης αυτό αλλά θέμα κοινωνίας. Οποιος ενδιαφέρεται για το συμφέρον του και της επιχείρησής του πρέπει να κάνει μια εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού, διότι αν δεν φτάσει στο 90% των εμβολιασμένων δεν θα φύγει η πανδημία».©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή