Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δωρεές στην Βιβλιοθήκη του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Από την Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση. 

«Το Ευγενίδιο Ίδρυμα, ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, δώρισε στη βιβλιοθήκη του δώδεκα (12) βιβλία με θέματα αστρονομίας, των εκδόσεών του. 

Οι 8 εκδοτικοί οίκοι (Φ. Νάκας, Ιανός ο Μελωδός, University Studio Press, Πατάκης, Κακουλίδης, Π. Πουρναράς, Οι Φίλοι της Μουσικής και Σπανίδης), ανταποκρινόμενοι σε αίτημα του Συλλόγου Γονέων και της διεύθυνσης του σχολείου, προσέφεραν  66 βιβλία, συνολικής αγοραστικής αξίας περίπου 1.000  ευρώγια τoν εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων.

Η οικογένεια του Αντωνίου Μούρκα δώρισε, στη μνήμη του Δημητρίου Μιχαήλ Σίκου, 100 τόμους βιβλίων, με θέματα ιστορίας, τέχνης, γλώσσας και λογοτεχνίας, από την προσωπική βιβλιοθήκη του τελευταίου.
Ο φοιτητής του Imperial London College Αλέξανδρος Κίτσος,  απόφοιτος του σχολείου μας, προσέφερε  σειρά 54 τευχών του περιοδικού ΄΄National Geographic΄΄, των ετών 1998 – 2009, καθώς και άλλα βιβλία.

Βιβλία επίσης προσέφεραν οι καθηγητές Π. Παπαχαράλαμπος, Μαρία Τσαρουχά, Αμαλία Ηλιάδη, Βάγια Βαναργιώτη, οι μαθητές Ν. Κοντογιάννης, Α. Βράντζα  και Εβελίνα Μπάρδα, η κοινότητα Μακρινίτσας και ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παραπάνω».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή