Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δύο Αφρικανούς ανακοίνωσε ο ΑΟΤ

Άλλους δύο ξένους παίκτες ανακοίνωσε μεταγραφικά η ομάδα των Τρικάλων αυξάνοντας την παροικία των ξένων στην ομάδα.
 

Πολ Γουέρε

Η Π.Α.Ε. ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την άμεση μεταγραφή στο ρόστερ της ομάδας, του Paul Were Ooko. Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος παίζει αριστερά και δεξιά της επίθεσης,και έχει ύψος 1.77. Είναι γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου 1993 στη Κένυα,και έχει σκοράρει τρεις φορές με την Εθνική της χώρας του.

Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα το 2010 στη Κένυα, έπειτα έπαιξε στη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής φορώντας τη φανέλα της AmaZulu FC, ενώ από τον Αύγουστο του 2015 παίζει στην Ελλάδα. Ντεμπούτο στη χώρα έκανε με την Α.Ε.Λ. Καλλονής, συνέχισε στον Αχαρναϊκό Α.Ο. και η τελευταία ελληνική ομάδα για την οποία αγωνιζόταν πριν τη μεταγραφή στα Τρίκαλα, ήταν ο Π.Σ. Καλαμάτα. Το Φεβρουάριο του 2018 φεύγει για Καζακστάν όπου μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για τη Kaisar Kyzylorda στην Α' Κατηγορία.
 

Σαλίμ Σισέ
 
Η Π.Α.Ε. ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει τη μεταγραφή του Salim Cissé στην ομάδα της. Ο 26χρονος επιθετικός ύψους 1.85 έχει καταγωγή από τη Γουινέα και είναι γεννημένος στις 24 Δεκεμβρίου του 1992 στο Conakry.

Ο αριστεροπόδαρος παίκτης μετράει αρκετές συμμετοχές στη πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας όπου έπαιζε από το 2013 μέχρι το 2017, με τις: FC Arouca, Sporting , Vitória Setúbal FC, SC Olhanense, σημειώνοντας συνολικά 22 τέρματα.

Επιπλέον έχει κάνει έξι επιτυχημένες εμφανίσεις στο Europa League σκοράροντας δύο φορές και μοιράζοντας 3 assist. Μέχρι πρότινος έπαιζε στη FC Politehnica Iasi στην Α' Κατηγορία της Ρουμανίας από την οποία και προέρχεται.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή