Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δύο εμπρηστικές επιθέσεις 48χρονου κατά του ΑΤ Θήβας

  Χειροπέδες είδε να μπαίνουν στα χέρια του ένας 48χρονος καθώς κατηγορείται για απόπειρα εμπρησμού περιπολικού και επίθεση με μολότοφ προς το ΑΤ Θηβών.

   Πιο αναλυτικά, ο φερόμενος ως δράστης πλησίασε προσεκτικά την πίσω πλευρά του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και προχώρησε στη ρίψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού άγνωστης σύνθεσης οπότε και επήλθε η πρόκληση πυρκαγιάς και ζημιών σε σταθμευμένο αστυνομικό όχημα.

   Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος, από το ίδιο σημείο, είχε επιχειρήσει  να ρίξει παλιότερα αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ στο ΑΤ, η οποία ωστόσο κατά την επαφή της στο έδαφος δεν εξερράγη.

   Μετά και τις έρευνες που διεξήχθησαν στο σπίτι του και σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν διάφορα είδη ένδυσης, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και αντικείμενα που σχετίζονται με τις δύο αυτές υποθέσεις εμπρησμού.

   Με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό, διακεκριμένη φθορά και παραβάσεις της νομοθεσίας για τις εκρηκτικές ύλες, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή