Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δυο κόσμοι διαφορετικοί στην ίδια περιοχή των Τρικάλων

Μέσα σε μερικά μέτρα απόστασης, συμβιώνουν το ενδιαφέρον των κατοίκων για την περιοχή τους και η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων.

Οι φωτογραφίες που φέρνει στην δημοσιότητα το trikalanews.gr δείχνουν την αντίθεση που υπάρχει μέσα σε λίγα μέτρα έκτασης.

Από την μια πλευρά, το ενδιαφέρον των κατοίκων να διαβιώσουν σε ένα περιβάλλον καθαρό και περιποιημένο, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να έχουν αναλάβει δράση και να συντηρούν κοινόχρηστους χώρους για τους οποίους πληρώνουν αδρά δημοτικά τέλη αλλά η Δημοτική Αρχή δεν ενδιαφέρεται να καθαρίσει.

Από την άλλη, πολύ έντονη, αυτή η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής όχι μόνο να φροντίσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της,  αλλά να προκαλεί οξύμωρες καταστάσεις, αφού δεν ενδιαφέρεται για έναν χώρο που γειτνιάζει με δικές της Υπηρεσίες όπως το Αμαξοστάσιο και η Γεωπονική Υπηρεσία.

Τώρα τι σόι Γεωπονική Υπηρεσία είναι αυτή που δεν βλέπει την κατάσταση κάτω από την μύτη της, πόσο να περιμένουμε να την δει και μακρύτερα…

Για πιο λόγο υπάρχει αυτή η βιοτική υποβάθμιση της περιοχής, παραμένει άγνωστο και μάλλον θα εξακολουθήσει η περιοχή να φιλοξενεί δύο διαφορετικούς κόσμους σε μια μικρή έκταση.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή