Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δυσφήμηση για την «έξυπνη πόλη» η δυσοσμία στο προαύλιο του Μουσείου Τσιτσάνη

 Έντονη δυσοσμία αναδύεται εδώ και αρκετές μέρες, από τα φρεάτια αποχέτευσης μπροστά και μέσα στο χώρο των εξωτερικών αρχαιολογικών ευρημάτων του Δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού του 16ου αιώνα, ο οποίος βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη.

‘Όπως δήλωσαν στο trikalanews.gr εργαζόμενοι στο café-bistro που βρίσκεται εκεί, αν και έχουν ενημερωθεί σχετικά οι υπηρεσίες του Δήμου, οριστική λύση στο πρόβλημα ακόμη δεν έχει δοθεί. 

Δεδομένου ότι η περιοχή έχει μια εξαιρετικά ιδιαίτερη τουριστική και ψυχαγωγική δυναμική, εξαιτίας των πολλών διαφορετικών τουριστικών αξιοθέατων που βρίσκονται μαζεμένα στον ευρύτερο χώρο (Μουσείο Τσιτσάνη, Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό, Τζαμί Οσμάν Σαχ, Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και διαμορφωμένες όχθες Ληθαίου ποταμού), απαιτείται η άμεση λύση του προβλήματος. Διαφορετικά, το γεγονός της δυσοσμίας σε ένα τόσο εμβληματικό σημείο της πόλης των Τρικάλων, αποτελεί, τουλάχιστον δυσφήμηση για την «έξυπνη πόλη», έτσι όπως αυτή θέλει να προβάλλει, εντός και εκτός Ελλάδας ο Δήμος Τρικκαίων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή