Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Έβγαλαν μαχαίρια» στην Φαρκαδόνα για την «Ζωντανή Φάτνη»

«Άστραψε και βρόντηξε» η Δημοτική Σύμβουλος της συμπολίτευσης Ελένη Στεργίου – Μπότη για την μη διοργάνωση του Θεματικού Πάρκου την φετινή χρονιά, νιώθοντας δικαιωμένη

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας και ενώ συζητιόταν η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, η Ελένη Στεργίου – Μπότη ζήτησε εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη για την μη διοργάνωση της «Ζωντανής Φάτνης», ενώ από τα πυρά της δεν ξέφυγε και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ηλίας Καραμάνος.

«Τι συνέβη Δήμαρχε δεν θα διοργανωθεί φέτος και το όρομα σας, η εκδήλωση που θέλατε να γίνει θεσμός; Γιατί δεν απαντάτε εσείς και ο αντιδήμαρχος σας;» ανέφερε η κα Στεργίου – Μπότη, ενώ τόνισε ότι «ο θεσμός πάει στράφι και νιώθω δικαιωμένη για όλα αυτά που υποστήριζα τις άλλες χρονιές και με απομακρύνατε από τη θέση της αντιδημάρχου».

Ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι «φέτος δεν θα διοργανωθεί η Ζωντανή Φάτνη γιατί τις προηγούμενες χρονιές δεν υπήρχε ενδιαφέρον και δεν συνέβαλε κανείς».

Όμως, θα στηθεί παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας και θα λειτουργεί για περίπου ένα μήνα εντελώς δωρεάν, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται σε 24.800 ευρώ.

Αντιδράσεις υπήρχαν και από άλλους Δημοτικούς Συμβούλους, τόσο για το ότι γίνεται σπατάλη των δημοτικών χρημάτων, όσο και για το γεγονός ότι διοργανώνονται εκδηλώσεις μόνο στην Φαρκαδόνα και όχι στα υπόλοιπα χωριά.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή