Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Έβρεξε» πέτρες και χημικά

Στο περιθώριο εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη για το «Σκοπιανό».
 
Επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από την πύλη της ΔΕΘ καθώς διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο σημείο προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο της Έκθεσης όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια».

Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα, κατά των ΜΑΤ που απάντησαν με εκτεταμένη ρίψη χημικών και δεν επέτρεψαν την είσοδο στους συγκεντρωμένους.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης απέδωσε τα επεισόδια σε «γνωστούς φασίστες της πόλης» και πρόσθεσε «Παρά τις αντιδράσεις των γνωστών και μη εξαιρετέων τους οποίους τους καθοδηγούν γνωστοί φασίστες της πόλης εμείς θα συζητήσουμε εδώ με τους πολίτες, όσους θέλουν να έρθουν μαζί μας εδώ και να καταθέσουν τις αντιρρήσεις, τις απορίες τους στο συνεδριακό κέντρο. Οι χρυσαυγίτες, αποπειράθηκαν χθες να χτυπήσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τα συνθήματά τους είναι πολύ χαρακτηριστικά. Αυτή είναι η γνωστή γλώσσα του φασισμού, εμείς τουλάχιστον την έχουμε ζήσει από τα παιδικά μας χρόνια».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ, που στράφηκε κατά της εκδήλωσης ο κ. Μηταφίδης, ανέφερε πως «θέλω να πω ότι αυτή η παρέα από την Τούμπα η οποία στράφηκε εναντίον αυτής της εκδήλωσης προσβάλει όχι μόνο την ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και της Τούμπας με τις πλούσιες αγωνιστικές παραδόσεις».
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή