Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Έφυγε με νίκη από την Σταυρούπολη ο Ασκληπιός

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τις γυναίκες του Ασκληπιού πού επιβλήθηκαν στην Σταυρούπολη της τοπικής ομάδας με σκορ 2-3.
Απαλλαγμένες από το άγχος τα κορίτσια του Ασκληπιού πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση και παίζοντας, κατά το μεγαλύτερο διάστημα, πολύ καλό βόλλευ πήραν την νίκη που τις ανεβάζει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Βγάζοντας την καλύτερη τους διάθεση, κάτι που φάνηκε από το ζέσταμα ακόμη, μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένες να διεκδικήσουν τη νίκη .

Έχασαν στις λεπτομέρειες το 1ο σετ με 25-23 ενώ πήραν το 2ο με 22-25. Στο 3ο σετ τα αρκετά λάθη στοίχησαν και έτσι χάθηκε με 25-18 ενώ στο 4ο είχαμε μια πραγματικά μεγάλη μάχη. Η ομάδα της Σταυρούπολης προηγήθηκε με 24-21 και μάλλον πίστεψε ότι τελείωσε το ματς. Τα κορίτσια τος Ασκληπιού όμως ,δεν είχαν πει την τελευταία λέξη τους και με αντεπίθεση διαρκείας και απίστευτη πίεση στο σερβίς ισοφάρισαν σε 24-24 και πήραν τελικά το σετ με 24-26.

Το 5ο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο .Τα κορίτσια του Ασκληπιού πήραν κεφάλι στο σκορ και διατήρησαν τη διαφορά μέχρι το τέλος ,κερδίζοντας το σετ με 11-15 και το παιχνίδι με 2-3.

ΕΟ Σταυρούπολης (Ακριτίδης): Παπουλίδου, Πετρουλάκη(λ), Καμφορίδου, Βουγιουκλίδου, Τζόβενου, Παπαζογλου, Πανταζή, Δαμιανίδου, Καραγιάννη(λ), Ζεργιώτη, Χυτίρογλου, Γκάγκαρη, Ωραιοπούλου.

ΑΣ Ασκληπιός (Γεροβάιος) :Βουλγαράκη, Γεωργοπούλου, Αθανασοπούλου, Χατζιχριστοδούλου, Κοτσίρα(λ), Σκέμπη, Βογιατζόγλου, Λάιου, Ταρατόρα, Σούλκο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή