Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Έφυγε ο Ιωάννης Μάνης

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε σήμερα από την ζωή ο συνταξιούχος λογιστής- ασφαλιστής, γνωστός και αγαπητός στην Τρικαλινή κοινωνία Ιωάννης Μάνης, με έντονη δραστηριότητα στα τοπικά μας πράγματα.

Ο Ιωάννης Μάνης έχει διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων, Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων (Ε.Π.Σ.Τ.), Ιδρυτικό Μέλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Νομού Τρικάλων, Γραμματέας στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων και Σύμβουλος στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Αφήνει πίσω του την σύζυγό του Στέλλα, τα παιδιά του Μαρία Μάνη & Κωνσταντίνο Χατζόπουλο, Έλενα Μάνη και Αλεξία Μάνη, τα εγγόνια Στέλλα και Μαρία και τα αδέλφια του Βέτα Τσόγκα, Νικόλαο & Μαρία Μάνη και Μαρία & Σπύρο Γούσιο.

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων.

Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων των αδελφών Αργυρίου, επί των οδών Καρδίτσης και Τερτίπη.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Στο άκουσμα του θανάτου του Ιωάννη Μάνη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα στις 2.30 μ.μ. προκειμένου να εκδώσει ψήφισμα προς την οικογένεια του εκλιπόντος. 

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή