Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Έφυγε» ο εμβληματικός 007

Ο θρυλικός  πράκτορας με το φλεγματικό αγγλικό χιούμορ και τις μυθικές ατάκες του «007», ο Ρότζερ Μουρ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών. 
 
Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο «Twitter» όπου τα παιδιά του ανακοίνωσαν ότι ο «Άγιος 007» δεν μένει πια εδώ…
 
Ο Βρετανός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον θρυλικό πράκτορα που έσωζε την  Βρετανική αυτοκρατορία, ήταν ήδη πασίγνωστος όταν στις αρχές της δεκαετίας του '70 δέχτηκε να υποδυθεί τον πιο διάσημο κινηματογραφικό κατάσκοπο όλων των εποχών, έχοντας ερμηνεύσει τον τηλεοπτικό Σάιμον Τέμπλαρ στην πασίγνωστη σειρά «Ο Άγιος».
 
Το πρόσωπό του έγινε αρχικά γνωστό από το επάγγελμά του ως μοντέλο σε έντυπες διαφημίσεις πλεκτά και οδοντόκρεμες και η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε τον Μάρτιο του 1949 στην σειρά «The Governess».
 
Η ταινία «Για τα μάτια σου μόνο» είχε σκηνές γυρισμένες στα Μετέωρα. Σε μια δημοσκόπηση του 2004 για τα βραβεία Όσκαρ ο Ρότζερ Μουρ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Μποντ όλων των εποχών ενώ σε έτερη ψηφοφορία τέσσερα χρόνια αργότερα βγήκε πρώτος με ποσοστό 62%.
 
Είχε παντρευτεί 4 φορές, με τις γυναίκες να τον λατρεύουν  και αυτόν να ενδίδει ως γνήσιος Βρετανός τζέντλεμαν, χωρίς να τις εκθέτει ποτέ, ενώ ο  3ος  γάμος του, του χάρισε κόρη και δύο γιους.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή