Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εκδήλωση στην Κουτσούφλιανη

Εκδήλωση διοργάνωσε ο Λαογραφικός και Μορφωτικός Σύλλογος Παναγίας Καλαμπάκας για την εορτή του Αγίου Πνεύματος, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Συνοικισμό Κουτσούφλιανη (Παναγίας).

Στην εκδήλωση, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Κολίτσας, που αφού μετέφερε στους παραβρισκόμενους τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και συγχαίροντας τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την διατήρηση της παράδοσης, ανέφερε τα εξής:

«Όπως όλοι οι Έλληνες νιώθουμε, ελληνικό έθνος σημαίνει ιστορία, θρησκεία-Ορθοδοξία,  παράδοση, ενώ το μοναδικό μέσο για να διαιωνίσει τη τριαδική του αυτή υπόσταση δεν είναι άλλο από την Ελληνική οικογένεια. Βλέπω λοιπόν καθημερινά ανθρώπους να πασχίζουν πολύ, πάρα πολύ, ενώ η μόνη τους ικανοποίηση είναι να βλέπουν τη νέα γενιά, να βλέπουν τα παιδιά τους να δημιουργούν τη δική τους άξια οικογένεια. Να τα βλέπουν να προκόβουν. Δυστυχώς κάποιοι σήμερα προσπαθούν αυτό να  μας το στερήσουν, δημιουργώντας μια αυξανόμενη ηττοπάθεια που διαλύει την επαναστατική μας ορμή σαν κοινωνία. Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, να αλλάξουμε πρότυπα, τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο έτσι ώστε να κρατήσουμε ψηλά την πολύτιμη αξία της ελληνικής οικογένειας».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή