​Εκλογές για το Τμήμα Τρικάλων του Ερυθρού Σταυρού

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά την συνεδρίασή του της 26ης Φεβρουαρίου 2019, επαναβεβαίωσε τη σταθερή του επιδίωξη και μέριμνα για την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για τη διεξαγωγή εκλογών την 31ηΜαρτίου 2019, προκειμένου να αναδειχθούν τα Περιφερειακά Συμβούλια και το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο. 

Ο μεγάλος αριθμός των αιτήσεων εγγραφής νέων μελών καταδεικνύει το ισχυρό ενδιαφέρον των πολιτών και την αποδοχή του ανοίγματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρούπρος την κοινωνία. 

Για την ομαλή και τεχνικά απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, τη διασφάλιση του κύρους της αλλά και των συνθηκών διαφάνειας, όλοι όσοι υπέβαλαν αίτηση εγγραφής από 3 Δεκεμβρίου 2018 και ύστερα, για την επιβεβαίωσή αυτής και την απόκτηση της ιδιότητας του μέλους απαιτείται να προσέλθουν στα κέντρα εγγραφώνμέχρι τις 12 το μεσημέρι της 20ης Μαρτίου, ανάλογα με το εάν ανήκουν σε κάποιο Περιφερειακό Τμήμαή στην Κεντρική Διοίκηση, προσκομίζοντας ταυτότητα ή διαβατήριο. 

Οι προσερχόμενοι θα παραλαμβάνουν επίσης ενημερωτικό έντυπο για τον Ε.Ε.Σ.Όσοι δεν επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους δεν θα συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους.

Οι εγγραφές νέων μελών στο εξής θα πραγματοποιούνται με αυτοπρόσωπη παρουσία.

(Για το Τμήμα Τρικάλων παρακαλούνται τα μέλη να προσέρχονται Δευτέρα έως Παρασκευή, από 8:30 έως 13:30το πρωί και από 18:30 έως 20:30το απόγευμα. Το Σάββατο 13 Μαρτίου από 11.30 π.μ – 2μ.μ. το Τμήμα θα παραμείνει ανοιχτό).Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή