​Έκοψε την πίτα του ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» του Δήμου Μουζακίου

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα και με έντονο προεκλογικό χρώμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλή του τον κ. Φάνη Στάθη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου, φανερά ενθουσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου, εμφανίστηκε ενωτικός, ανοικτός σε συνεργασίες που δεν εμπεριέχουν συναλλαγή και συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες -όπως τόνισε- και αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες του προγράμματός του και του οράματος της παράταξής του για τον δήμο ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ. Τέλος, εμφανίστηκε σίγουρος για την νίκη της παράταξής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. 

«Έχουμε κάνει μία τεράστια προεργασία και είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε έτοιμοι να πάμε σε εκλογές με μία πλειάδα στελεχών, αλλά κυρίως είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε ορθά τον δήμο Μουζακίου. Η εμπειρία, η γνώση, η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα, το όραμα και το σχέδιο για τον τόπο μας είναι τα εχέγγυα που μας καθιστούν την πρώτη δύναμη στην κούρσα των εκλογών της 26ης ΜΑΪΟΥ.

Είναι πανθομολογούμενο πως υπάρχει σαφές προβάδισμα και αυτό το προβάδισμα διευρύνεται συνεχώς. Θα ζητήσω από όλους να επιδείξουμε πολιτικό πολιτισμό, μακριά από αντιπαραθέσεις. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους, διότι οφείλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί, για να υπηρετήσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους τους συνδημότες μας», ήταν μερικά από τα κύρια σημεία  της ομιλίας του κ. Στάθη.

Να σημειώσουμε ότι, το φλουρί της πίτας κέρδισε η Ελένη Καραμπέτσα από το Παλιοχώρι του δήμου Μουζακίου, το οποίο αντιστοιχούσε σε χαλαρωτικό μασάζ για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Mouzaki Palace.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή