​Εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

   Με κεντρικό σύνθημα «Εμβολιάσου. Προστάτευσε τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, την κοινωνία» ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τον εμβολιασμό ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ).

   Η δράση αυτή του ΠΦΣ, που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου με την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στο κέντρο της Αθήνας, περιλαμβάνεται στον γενικότερο σχεδιασμό, προσανατολισμένο στην ευαισθητοποίηση και την συμμόρφωση του κοινού και των ασθενών σε θέματα πρόληψης και φαρμακευτικής φροντίδας.

   Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στο θέμα του εμβολιασμού, έχει τοποθετηθεί ειδικό σταντ ενημέρωσης στην αρχή της οδού Ερμού στο Σύνταγμα. Ταυτόχρονα η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται και από την αναμετάδοση ραδιοφωνικών κοινωνικών μηνυμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

   Η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων θα συνεχισθεί και σε θέματα που καθημερινά καλείται και μπορεί να διαχειρισθεί ο Φαρμακοποιός, όπως η συμμόρφωση στη φαρμακευτική αγωγή, η καταπολέμηση της παχυσαρκίας, η ενημέρωση του διαβητικού ασθενούς κλπ, σε συνεργασία πάντα και την καθοδήγηση του θεράποντος ιατρού.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή