​Ελλάδα ή Νέο Πακιστάν;

Πριν λίγες μέρες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δρίτσας ενθουσίασε την Πακιστανική Κοινότητα της Ελλάδας. Τους είπε ότι πολύ εύκολα θα τους δώσει την ελληνική ιθαγένεια, θα τους κάνει όλους Έλληνες κι έτσι εκτός από το Πακιστάν, θα έχουν και μια δεύτερη πατρίδα, την Ελλάδα. Εμένα η γυναίκα μου που είναι Ελληνοκύπρια, αν και ζούσε στην Ελλάδα από το 1974, αν και ήταν παντρεμένη με Έλληνα, με ένα σωρό χαρτιά και με μεγάλη ταλαιπωρία πήρε πριν από 30 χρόνια την ελληνική ιθαγένεια ! 

Φυσικά οι Πακιστανοί που είναι στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες, αφού το Πακιστάν δεν έχει πόλεμο. Ελάχιστοι απ’ αυτούς έχουν φτάσει στην Ελλάδα νόμιμα, με χαρτιά. Οι περισσότεροι έχουν εισέλθει στην Ελλάδα από στεριά και θάλασσα παράνομα, άρα δεν έχουν καθόλου χαρτιά, δηλαδή είναι λαθρομετανάστες. Και αφού τώρα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα τους χαρίσει την ελληνική ιθαγένεια και θα τους βαφτίσει Έλληνες, μπορούν να στείλουν το μήνυμα να έρθουν κι άλλοι από τα 200 εκατομμύρια που έχει το Πακιστάν.

Βέβαια το Πακιστάν είναι πολύ διαφορετική χώρα από την Ελλάδα. Δεν ταιριάζουμε ούτε στην θρησκεία, ούτε στην κουλτούρα, ούτε στην γλώσσα, ούτε στον πολιτισμό. Είναι Ισλαμιστές, και μάλιστα από τους πολύ πιστούς Ισλαμιστές. Βέβαια ο κ. Δρίτσας τους προέτρεψε να μάθουν ελληνικά και τους υποσχέθηκε ότι κι εμείς θα μάθουμε την γλώσσα τους. 

Το πρόβλημα είναι ότι το Πακιστάν δεν φημίζεται για το καλό ήθος των κατοίκων του. Ο άγιος Παΐσιος  κάποια φορά ταξίδευε αεροπορικώς για την Αυστραλία. Καθώς πετούσαν «είδε», με το διορατικό χάρισμα που είχε, στην χώρα που ήταν από κάτω πάρα πολλά δαιμόνια. Ρώτησε «ποια χώρα είναι από κάτω ;». Του απάντησαν «είναι το Πακιστάν».

Σας είναι σίγουρα γνωστό το γεγονός ότι σε ποιες ιστοσελίδες σερφάρουμε στο διαδίκτυο καταγράφεται από την Google. Έτσι η  Google μπορεί και έχει στατιστικά για την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων σε κάθε χώρα. Φαντάζεστε ποια χώρα έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο σε πορνό και σεξ ιστοσελίδες; Το Πακιστάν. 

Το 2017 το συμβούλιο ενός χωριού στο Πακιστάν διέταξε να βιαστεί η αδελφή κάποιου που κατηγορήθηκε για βιασμό. Το 2002 το συμβούλιο ενός άλλου χωριού διέταξε τον ομαδικό βιασμό μιας 28χρονης επειδή ο μικρός αδελφός της είχε σχέση με μια μεγάλη γυναίκα. Για ψάξτε στο διαδίκτυο να δείτε πόσα ελληνόπουλα έχουν βιάσει Πακιστανοί στην Ελλάδα; Ο Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, με τον οποίο ο υπουργός κ. Δρίτσας ήταν όλο εγκαρδιότητα, δεν έχει καθαρό παρελθόν και επανειλημμένως έχει απασχολήσει την αστυνομία !  

Βλέπετε η κουλτούρα των Πακιστανών δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική. Αυτές οι ελληνοποιήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την αφομοίωση των άλλων λαών που έκαμνε ο Μέγας Αλέξανδρος, που γινόταν στο Βυζάντιο. Το να κρατάς μακριά σου ένα άρρωστο που έχει ισχυρή μολυσματική ασθένεια θεωρείται ρατσισμός ; Όχι βέβαια, απλώς προφυλάσσεις τον εαυτό σου. Εκτός κι αν η  κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκτιμάει την κουλτούρα της Ελλάδας και προτιμάει την κουλτούρα του Πακιστάν.

Είναι ανήθικο να αγωνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει στην εξουσία με τρόπους που βλάπτουν την Ελλάδα. Να αγωνιστεί τίμια ο κ. Τσίπρας για να κερδίσει τις εκλογές όπως και ο κ. Σαμαράς, που του παρέδωσε το 2015 την εξουσία, τίμια αγωνίστηκε. Επιτέλους, ας δείξει ξεκάθαρα ο κ. Τσίπρας αν τον ενδιαφέρει πως ονομάζεται η χώρα που κυβερνάει, Ελλάδα ή Νέο Πακιστάν !

Χαράλαμπος ΠαπαδόπουλοςΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή