​Ελπιδοφόρα η μεγάλη συμμετοχή των τρικαλινών στον εθελοντικό καθαρισμό Let’s do it Trikala!

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, αγάπη και μεράκι για την καθαρή πόλη, τρικαλινές και τρικαλινοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων για το Let’s do it Trikala. 

Για μια ακόμη χρονιά, στις 7 Απριλίου 2019, με φόντο την όμορφη περιπατητική διαδρομή πέριξ του Κάστρου της πόλης, οι εθελοντές και οι υπηρεσίες του Δήμου, συνεργάστηκαν άψογα και παρουσίασαν την όμορφη εικόνα της πόλης που νοιάζεται για τον εαυτό της.

Η διαδρομή πέριξ του κάστρου των Τρικάλων, σημείο και πόλος έλξης, πλέον είναι πιο καθαρή, πιο προσβάσιμη, σε όλους, όσοι επιθυμούν να ξεφύγουν με έναν απλό περίπατο.

Πρόσκοποι από το 2ο και το 3ο Σύστημα, μαθητές από το 6ο Γυμνάσιο, λιλιπούτειοι συμπολίτες από το Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών IPA, η ΣΜΥ με σπουδαστές και σπουδάστριες, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, μεμονωμένοι πολίτες, συνεπικούρησαν τις υπηρεσίες του Δήμου από τη Δ/νση Πρασίνου και Καθαριότητας.

Η αντιδήμαρχος κ. Σ. Αλεστά καλωσόρισε τους εκατοντάδες τρικαλινούς που μετέβησαν από το πρωί στο Κάστρο και άκουσαν επίσης τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου να τονίζει τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς. 

Επεσήμανε, μάλιστα, σε δηλώσεις του, την ουσία της κοινωνικής συμμετοχής, μαζί με την υποχρέωση των υπηρεσιών, να προσφέρουν καθαρότερη και ομορφότερη πόλη για όλους. 

Για τα μικρά παιδιά, εκτός από τη διαδρομή που καθαρίστηκε, υπήρχε και ειδική ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την ΕΟΔ, στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή