Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ένα μουσικό απόγευμα γεμάτο υπόσχεση

Ένα υπέροχο απόγευμα, γεμάτο μουσική, μας χάρισαν μαθητές όλων των ηλικιών, της Τρικαλινής σοπράνο Ιωάννας Τσιλιμίγκα, χθες το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων. Εκεί, οι μαθητές της κ. Τσιλιμίγκα μας ταξίδεψαν στον χώρο των Μιούζικαλ, υπό τους ήχους του πιάνου του κ. Ανδρέα Τσέγα και την διεύθυνση της ίδιας της καθηγήτριάς τους.

Οι μαθητές τραγούδησαν κομμάτια από αξέχαστα μιούζικαλ, όπως «The Sound of Music» (Edelweiss), «The Wizard of Oz» (Over the Rainbow) και «The Phantom of the Opera» (Music of the Night, Learn to be Lonely και Phantom of the Opera, με την υπέροχη Ιωάννα Τσιλιμίγκα να μας τραγουδά), δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και ψυχαγωγώντας τους παρευρισκομένους.

Μερικοί από τους μαθητές «ντύθηκαν» σολίστ και, αν και μερικοί ήταν εμφανώς αγχωμένοι, φρόντισαν να αφήσουν γρήγορα τα αρνητικά συναισθήματα πίσω τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, δείχνοντας αγάπη για την μουσική, την οποία φαίνεται να έχει μεταδώσει στα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους μαθητές της, η Ιωάννα Τσιλιμίγκα.

Ερωτώμενη για την ετοιμότητα των παιδιών, λίγο πριν την εμφάνισή τους στην «σκηνή», η καθηγήτριά τους είπε χαρακτηριστικά: «Η μουσική είναι ένα τεράστιο λιοντάρι. Ο μουσικός είναι ο μονομάχος. Αν δεν σε φάει το λιοντάρι τότε είσαι ευτυχής. Αλλά ποτέ άνθρωπος δε θα είναι ίσος με ένα λιοντάρι.»

Η ίδια, μετά την συναυλία/επίδειξη, δήλωσε συγκινημένη με την υποδοχή και την αγάπη του κοινού για τους μαθητές της, αφού αυτή ήταν η πρώτη της χρονιά ως καθηγήτρια και επίσημα.

Εμείς να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στους μαθητές και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην Ιωάννα Τσιλιμίγκα και τους μαθητές της για το υπέροχο απόγευμα που μας χάρισαν.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή