Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ενημέρωση των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων στην κυκλοφοριακή αγωγή

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων ενημέρωση των μαθητών σχετικά με κυκλοφοριακή συμπεριφορά και την πρόληψη των ατυχημάτων.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων «Απόστολος Γιαννακός» του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων συγκεντρώθηκαν οι μαθητές της Β’ και Γ’ Τάξης για να ενημερωθούν διεξοδικά από τον Υπαστυνόμο  Α’ της Τροχαίας Τρικάλων κ. Γκούτσια Αχιλλέα.

Η ηλικία των μαθητών κρίσιμη και το ενδιαφέρον τους για ενημέρωση πολύ μεγάλο μιας και όλοι περιμένουν την ενηλικίωσή τους για να αποκτήσουν ένα δίπλωμα οδήγησης. Ο κος Αχιλλέας  Γκούτσιας με μια εξαιρετική παρουσίαση κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον τους μέχρι την τελευταία στιγμή αναφέροντας τους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής αλλά και τον τρόπο πρόληψης ατυχημάτων. Οι ερωτήσεις που έγιναν από τους μαθητές ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες και το συμπέρασμα που βρήκε από αυτή την ενημέρωση είναι ότι «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ».

Η διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί τον κ. Γκούτσια Αχιλλέα και την Τροχαία Τρικάλων για την συμβολή τους στην σωστή ενημέρωση των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή