Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις του Θανάση Λιούτα στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Φαλώρειας

Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις πραγματοποίησε ο Θανάσης Λιούτας στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Φαλώρειας τα οποία επισκέφθηκε την Παρασκευή. Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, Κεφαλόβρυσο, Διαλεχτό, Μεγάρχη και Καλονέρι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στέλνοντας το μήνυμα  της νίκης που έρχεται την 7η Ιουλίου.

Ο Θανάσης Λιούτας ζήτησε από τους κατοίκους των χωριών της Φαλώρειας να του δώσουν τη δύναμη να τους εκπροσωπήσει στην επόμενη Βουλή. Να τον εμπιστευθούν για να τους εκφράσει με αποφασιστικότητα και συνέπεια.

Η βαθιά του γνώση για τα ζητήματα της πρωτογενούς παραγωγής είναι η εγγύηση  ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για παρέμβει αποφασιστικά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων για να προασπίσει τα δικά τους συμφέροντα δίνοντας  προοπτική για το αύριο.

Ο κ. Λιούτας συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα. Για τη συμπίεση των τιμών στο αιγοπρόβειο γάλα, λόγω των παράνομων ελληνοποιήσεων, αλλά και για τις δυσμενείς επιπτώσεις που έχει αυτή η πραγματικότητα και στις τιμές των αγροτικών προϊόντων, όπως το καλαμπόκι, τα σιτηρά και η μηδική, ακριβώς λόγω της αδυναμίας των κτηνοτρόφων να καλύψουν το κόστος αγοράς των ζωοτροφών. 

Ο Θανάσης Λιούτας δήλωσε την αποφασιστικότητά του να παρέμβει αποφασιστικά για να προασπιστούν τα συμφέροντα των αγροτών και των κτηνοτρόφων και δεσμεύθηκε ότι θα είναι δίπλα τους, όχι μόνο προεκλογικά, αλλά συνεχώς με ήθος και συνέπεια. 

Στο τέλος της ημέρας ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατέληξε στο Καλονέρι. Το προπύργιο του κόμματος στον Νομό Τρικάλων, όπου ευχαρίστησε, από καρδιάς, τους κατοίκους του για τη διαχρονική τους στήριξη στη Νέα Δημοκρατία και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον ίδιο. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή