Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εντυπωσιακή συμμετοχή στην 4η Ποδηλατοβόλτα Μελισσοχωρίου

Δυναμικά έδωσαν το παρών για 4η συνεχή χρονιά οι ποδηλάτες του Μελισσοχωρίου παρέα με τους φίλους τους περνώντας το μήνυμα «Γίνε εθελοντής μη μένεις θεατής» σε μια διαδρομή 10 χιλιομέτρων και 6 χωριών.

Ένα μήνυμα που σκοπό έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει κυρίως την νέα γενιά για την εθελοντική αιμοδοσία.

Η διαδρομή ξεκίνησε με τα μέλη του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας μπροστά ενώ η Αερολέσχη Καρδίτσας «συνόδευε» τους ποδηλάτες με υπερπτήσεις. 

Στον τερματισμό στην πλατεία Μελισσοχωρίου τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σοφάδων Αθανάσιος Σκάρλος και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΣ Ταξιάρχης Ευαγγελογιάννης, ενώ ομιλία έγινε από τον Πρόεδρο του ΠΟΚ Μάκη Αρβανίτη. 
Ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε με παραστατικό τρόπο στα πλεονεκτήματα του ποδήλατου το οποίο είναι το πλέον σύγχρονο μέσο μεταφοράς για κοντινές αποστάσεις.

Ακολούθησε ενημέρωση από την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μελισσοχωρίου Ζωή Βαϊοπούλου με θέμα τον εθελοντισμό τονίζοντας τις ανάγκες της «Τράπεζας Αίματος» του χωριού. Παράλληλα μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες σερβίρονταν παραδοσιακό πρωινό το οποίο έφτιαξαν γυναίκες του χωριού και μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου ενώ άλλοι χωριανοί εθελοντές βοήθησαν στο σερβίρισμα, στην μεταφορά ποδηλάτων και στην μουσική. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή