Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εορτασμός 100 ετών διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Πολωνίας στη Λίμνη Πλαστήρα

Ταξιδιωτικοί πράκτορες (tour operators)  και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι από επαγγελματικά τουριστικά έντυπα της Πολωνία θα έρθουντην Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Καρδίτσα και τη Λίμνη Πλαστήραγια να διερευνήσουν προοπτικές συνεργασίας με επιχειρήσεις της περιοχής. Αυτό το ταξίδι εξοικείωσης (FAM TRIP)τεσσάρων ημερών, εντάσσεται στο πλαίσιο  του εορτασμού της επετείου συμπλήρωσης 100 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Πολωνίας που σχεδιάζονται από το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Εξωτερικών. 

Το famtrip από τη Βαρσοβία θα έχει προορισμό την Καρδίτσα καθότι η ιδέα ξεκίνησε από την κ.  Χρύσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Πολωνίας , με σκοπό την προώθηση του θεματικού τουρισμού και τη διασπορά της τουριστικής ζήτησης, στο πλαίσιο της στρατηγικής για τουρισμό 365 ημερών. Η υλοποίηση της δράσης αυτής αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών που κατέβαλε η βουλευτής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, την Πρεσβεία της Πολωνίας στην Ελλάδα,  τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και το γραφείο ΕΟΤ Πολωνίας.
 
Η εν λόγω πρωτοβουλία προβλέπει τη διοργάνωση μιας σειράς δράσεων,  ώστε οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι να έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν μνημεία και επιχειρήσεις της περιοχής και να  πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με ξενοδοχεία και άλλους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της περιοχής, οι οποίοι είδαν με μεγάλο ενδιαφέρον την πρωτοβουλία αυτή και συμμετέχουν ενεργά. Το famtrip υλοποιεί  η υπηρεσία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού  (ΕΟΤ) Πολωνίας με την εθελοντική τεχνική υποστήριξη της Αναπτυξιακής Καρδίτσας (ΑΝΚΑ). 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή