Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Επεισόδια ακροδεξιών σε διαδήλωση με 18 τραυματίες στο Κέμνιτς της Γερμανίας

   Πολλά αδικήματα και  τραυματίες προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης και κινητοποιήσεων ακροδεξιών και αντιδιαδηλωτών στο Κέμνιτς της Γερμανίας  το περασμένο Σάββατο.

   Οι τραυματίες ανήλθαν τους 18 ενώ ανάμεσά τους βρίσκονταν και 3 αστυνομικοί οι οποίοι προσπαθούσαν να αμβλύνουν τις συγκρούσεις μεταξύ τω ν διαδηλωτών.

   Συνολικά, 11.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος σε αυτές τις κινητοποιήσεις προερχόμενοι όλοι σύμφωνα με τις Αρχές του Κέμνιτς από ακροδεξιούς κομματικούς σχηματισμούς και ακροδεξιές οργανώσεις.

   Ζημιές, αδικήματα και κακουργήματα διαπράχθηκαν στη διάρκεια των κινητοποιήσεων μεταξύ άλλων σωματικές βλάβες, καταστροφές περιουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας για τις διαδηλώσεις.

   Επιπλέον, διαπράχθηκε και επίθεση από τους ακροδεξιούς σε βάρος μιας ομάδας ακτιβιστών της οποίας επικεφαλής ήταν ο Ζέρεν Μπάρτολ, βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), γεγονός που ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.

   Τέλος, οι ακροδεξιοί διαδηλωτές κατέστρεψαν ολοσχερώς όλες τις σημαίες του SPD και έκαναν επιθέσεις σε πολλούς διαδηλωτές αποδεικνύοντας περίτρανα την ένταση της ακρότητας που τους χαρακτηρίζει.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή