​Επισκέψεις ΑΟΤ σε 9ο Δημοτικό και Μύλο των Ξωτικών

Αντιπροσωπεία  του Α Ο Τρίκαλα αποτελούμενη από παίκτες, προπονητές και ανθρώπους της διοίκησης, επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης 19/12, το 9ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων.  Εκπαιδευτικοί και μαθητές-τριες υποδέχθηκαν με θέρμη την ομάδα του Α Ο Τρίκαλα.

Την αντιπροσωπία καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου κ. Νταούλας, ο οποίος αναφέρθηκε για την διαχρονική προσφορά της ομάδας στην τοπική κοινωνία, ευχαριστώντας φυσικά την ΠΑΕ Τρίκαλα για τα δώρα που προσέφεραν στους μικρούς μαθητές και την  επίσκεψη.  Στην συνέχεια ο κ. Νίκος Νίκογλου μίλησε στους μαθητές και τους δασκάλους για την ομάδα και προσέφερε αναμνηστική φανέλα του ΑΟΤ στον κ. Νταούλα, δώρο για το σχολείο.

Οι παίκτες του Α Ο Τρίκαλα, υπέγραψαν αυτόγραφα  και μοίρασαν δώρα στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Μαζί με την ομάδα  και η αντιπροσωπεία από την νεοσύστατη  Λέσχη Φίλων Αθλητισμού και Τέχνης θύρα 4 του Α Ο Τρίκαλα  μοιράζοντας και αυτοί  με την σειρά τους δώρα στα παιδιά .

Παίκτες, προπονητές και άνθρωποι του Α Ο Τρίκαλα, είχαν την ευκαιρία σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, να χαλαρώσουν παραμονή του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς επισκέφθηκαν τον Μύλο των Ξωτικών σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα για όλους.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή