​Επίσκεψη Μικέλη και Σωτήρη Χατζηγάκη στον Μητροπολίτη Τρίκκης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και τον Πανοσιολογιότατο Πρωτοσύγκελο της Ιεράς μας Μητρόπολης κ. Αλέξιο επισκέφθηκαν ο Σωτήρης και ο Μικέλης Χατζηγάκης, από τους οποίους ζήτησαν και έλαβαν την ευχή τους.

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη είχαν μια ζεστή φιλική συνομιλία πάνω σε ζητήματα που αφορούν στην Εκκλησία μας και στην Ορθοδοξία. Κατά την διάρκεια την συζήτησης αναφέρθηκε η ιδιαίτερα στενή και φιλική στάση της οικογένειας Χατζηγάκη απέναντι στην Εκκλησία. Άλλωστε, ο πρώην Υπουργός έχει υπερασπιστεί τον διαχρονικό ρόλο της Εκκλησίας απέναντι στο Έθνος μας μέσα από τα βιβλία και τα άρθρα του.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης εξερχόμενος δήλωσε πως «Η Εκκλησία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο μέσα στην κρίση με την στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας (π.χ. συσσίτια, Γηροκομείο) αλλά και μέσα από την πίστη στον Χριστιανισμό πολλές Ελληνικές οικογένειες κατάφεραν να παραμείνουν δεμένες και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους. Ειδικά εμείς οι νεότεροι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι τα δύο μεγάλα ρεύματα που διαμόρφωσαν την ταυτότητα μας. Και μόνο αν παραμείνουμε αληθινοί στην ταυτότητα μας μπορούμε να βγούμε όρθιοι από αυτή την κρίση».

admins
Author: admins

Share:
Δεν βρέθηκαν άρθρα.