​Επίσκεψη των στελεχών της ΤΟΜΥ Τρικάλων στον Δήμαρχο Τρικκαίων

Την πρώτη επίσκεψη για τη συνεργασία και τις δράσεις της ΤΟΜΥ, πραγματοποίησαν στον Δήμαρχο Τρικκαίων τα στελέχη της Τοπικής Μονάδας Υγείας.

Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου 2019, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τα πέντε από τα έξι μέλη της ΤΟΜΥ (τη συντονίστρια γενική – οικογενειακή γιατρό κ. Δημ. Νάτσινα, τις νοσηλεύτριες ΠΕ κ. Βλησσάρη και Γκουγκουμάτη, την επισκέπτρια υγείας κ. Ευθ. Κατσαρού και τον διοικητικό υπάλληλο κ. Απ. Παπαγεωργίου, ενώ τη δομή στελεχώνει και η ιατρός κ. Παρ. Μακρυνιώτη), με δεδομένη και την αναμονή έλευσης κοινωνικού λειτουργού, τα στελέχη της ΤΟΜΥ ενημέρωσαν τον κ. Παπαστεργίου για τη στελέχωση της ΤΟΜΥ, της πρώτης που λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας των Τρικάλων.

 Αυτό βρίσκεται επί της οδού Ομήρου 13, ένα τετράγωνο μετά το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων, στο ισόγειο του παλιού ΙΚΑ. Ακολούθησε συζήτηση για τη δομή και τη λειτουργία της ΤΟΜΥ, στο πλαίσιο της γενικότερης παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους πολίτες από την ΤΟΜΥ, σε επίπεδο οικογενειακού γιατρού για ασθενείς, τόσο με χρόνιες ασθένειες, όσο με ανάγκη πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

 Ο κ. Παπαστεργίου, επίσης, ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα για συνεργασία, ειδικά σε ζητήματα ενημερώσεων και κοινών δράσεων για τους τρικαλινούς πολίτες, στο πλαίσιο πάντα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.  Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή