Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Επίσκεψη του αναπληρωτή ΥΠΕΞ των ΗΠΑ στα Σκόπια

    Είναι φανερή η επιθυμία ανάμειξης των ΗΠΑ στις πολιτικές υποθέσεις των Σκοπίων και ιδιαίτερα της υποστήριξης όσον αφορά την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών καθώς ενδέχεται να διαβλέπουν και την εν καιρώ εγκατάσταση στρατιωτικών βάσεων στην περιοχή.

   Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ των ΗΠΑ θα επισκεφθεί σήμερα τα Σκόπια για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο στα πλαίσια υποστήριξης της Συμφωνίας των Πρεσπών και της ανάγκης υλοποίησης σημαντικών και καίριων μεταρρυθμίσεων στη χώρα.

   Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κ. Πάλμερ θα συναντηθεί με κυβερνητικούς και πολιτικούς αξιωματούχους, περιλαμβανομένων του πρωθυπουργού Ζάεφ και του υπουργού Εξωτερικών Ντιμιτρόφ.

   Σημειώνεται ότι ο κ. Πάλμερ είχε επισημάνει την Συμφωνία ως ιστορική ευκαιρία επίλυσης του ζητήματος μεταξύ Ελλάδας-Σκοπίων ενώ τέλος είχε τονίσει πως κάποιοι προσπαθούν  να αποπροσανατολίσουν του πολίτες υποσχόμενοι ένα μέλλον μέσα στην Ευρώπη χωρίς τους απαραίτητους συμβιβασμούς της Συμφωνίας γεγονός που δείχνει ότι δεν υπηρετούν πραγματικά τη χώρα τους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή