​Επίσκεψη του Λυκείου Βαλτινού στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού

Επίσκεψη στα γραφεία του Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησε ομάδα μαθητών του Γενικού Λυκείου Βαλτινού, σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου, στο πλαίσιο των Ερευνητικών εργασιών που υλοποιεί το Σχολείο. 

Τους μαθητές υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Τμήματος κα. Βανέσα Μηλιώνη, το μέλος του Δ.Σ. του Τμήματος κα.ΑικατερίνηΠολυγένη, καθώς και η εθελόντρια του Τμήματος κα. Ρούλα Ριζοπούλου.

Η Πρόεδρος του Τμήματος κα. Μηλιώνη, αφού καλωσόρισε τους μαθητές, αναφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, τους σκοπούς και το έργο που επιτελεί.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η εθελόντρια κα. Ριζοπούλου, η οποία μίλησε για την ιδέα του εθελοντισμού, καθώς και για τα προγράμματα εθελοντικής προσφοράς που υλοποιούνται από το Τμήμα. Ακολούθησαν ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με το έργο και τη βοήθεια που προσφέρει ο Ε.Ε.Σ, καθώς και για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να γίνει εθελοντής.

Τους μαθητές συνόδευε η υπεύθυνη εκπαιδευτικός της ομάδας που ασχολείται με το θέμα «όσο υπάρχουν άνθρωποι…» κα. Αικ. Φασουλή, καθώς και η κα. Χαραλαμποπούλου Δ. και ο κ. Απ. Σταμάτης.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή