​Επισκευές στο Ι.Ν. του Νέου Κοιμητηρίου στην Λάρισα

Σύμβαση για έργα επισκευής και συντήρησης του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας υπέγραψε ο Δήμος της περιοχής, δίνοντας τέλος στα προβλήματα του ναού αλλά και την αντιαισθητική εικόνα του. Τα έργα, που ανέλαβε η Τεχνική Εταιρία Μελετών & Κατασκευών Διαλέτη ΕΠΕ, θα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 332.000 ευρώ.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Παν. Νταής, η γενική γραμματέας του Δήμου Λαρισαίων κ. Β. Μόσιαλου, η γενική διευθύντρια του Δήμου κ. Ευαγ. Γιοβρή και ο αν. διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θαν. Πατσιούρας και ο επιβλέπων του έργου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ας. Παπαιωάννου.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο έργο είχε δρομολογηθεί από τα τέλη του 2016 ωστόσο έχει καθυστερήσει παρά την έγκαιρη ολοκλήρωση και ωρίμανση από τις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, λόγω διαδοχικών ενστάσεων και αρνητικών αποφάσεων που είχαν κατατεθεί  από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, μπλοκάροντας έτσι την υλοποίηση του έργου. Ωστόσο, στην τελευταία του συνεδρίαση το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, ομοφώνως έκανε δεκτή την μελέτη σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των εργασιών.  Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή