​Επιστημονική ημερίδα Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των επιστημονικών εκδηλώσεων για το 2018 ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων διοργανώνει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 09.00-15.00, επιστημονική ημερίδα προσθετικής στον συνεδριακό χώρο του ΑΝΑΝΤΙ City Resort με ομιλήτρια τη διακεκριμένη συντοπίτισσα οδοντίατρο, Επίκουρη καθηγήτρια του τομέα προσθετικής της Οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ κ. Όλγα Νάκα . Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα (1.Η λειτουργική εναρμόνιση της Ολικής Οδοντοστοιχίας στο περιβάλλον της & 2. Οι σύνδεσμοι ημιακριβείας ως σύμμαχοι συγκράτησης στις επένθετες οδοντοστοιχίες) έχουν προσεκτικά επιλεγεί με γνώμονα την επικαιροποίηση των γνώσεων των συναδέλφων πάνω σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινής τριβής στα ιατρεία και δη σε ένα πεδίο-όπως είναι οι οδοντοστοιχίες-που έχει επανέλθει δριμύτερα στην επικαιρότητα λόγω της οικονομικής κρίσης. Απώτερος σκοπός είναι πάντα η διατήρηση από πλευράς συναδέλφων ενός επιπέδου γνώσεων και δεξιοτήτων ικανών να προσφέρουν οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους του νομού μας.

  Και αυτή η επιστημονική εκδήλωση, όπως και οι προηγούμενες που έλαβαν χώρα μέσα στο έτος με κορωνίδα την -από κάθε άποψη-απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση της 27ης Πανθεσσαλικής Οδοντοστοματολογικής Συνόδου, είναι μοριοδοτούμενη καθώς εντάσσεται στο πρόγραμμα της, υποχρεωτικής, Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας ένα πρόγραμμα που κατοχυρώνει με πειστήρια τόσο την προαναφερθείσα εξασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου γνώσεων και δεξιοτήτων προς όφελος της κοινωνίας όσο και  το κύρος του Οδοντιατρικού επαγγέλματος. 

 Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η εταιρεία οδοντιατρικών «Skouras Dental-Ζήσης Γ. Στεφίκος» και ο Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων Θες/νίκης.

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …