Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Επιχείρηση παραγωγής καλλυντικών στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης»,  του έργου «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.», μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» και με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιείται το «Σχέδιο Δράσης» στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη της προσωπικότητας, τηςκοινωνικότητας, των δεξιοτήτων επικοινωνίας των μαθητών και τη συνεργασία μεταξύ τωνεκπαιδευτικών. Συγκεκριμένα, ενισχύονται δράσεις εξωστρέφειας του σχολείου, οι οποίεςπαράλληλα προσφέρουν στους μαθητές ευκαιρίες για να βιώσουν επιτυχίες και νααναπτύξουν την αυτοεκτίμηση τους.

ΟΙ ΥΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Καλλιέργεια Αρωματικών φυτών  σε Υδροπονία, Ανάπτυξη  φυτών  Αλόης, Εξαγωγή αιθέριων ελαίων, Παραγωγή – Συσκευασία καλλυντικών.

Η παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Ημέρα γνωριμίας» , που πραγματοποιήθηκε στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων.Μέλη της τοπικής κοινωνίας , εκπρόσωποι των αρχών του τόπου καθώς επίσης καθηγητές και μαθητές Γυμνασίων της πόλης και των περιχώρων, ενημερώθηκαν για το σχέδιο δράσης, τις υποδράσειςκαι τα παραγόμενα προϊόντα. Ταυτόχρονα παρακολούθησαν βίντεο απότην ενεργό συμμετοχή των μαθητών στο σχέδιο δράσης.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή