Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εργαστήριο συμβουλευτικής ανέργων στον Δήμο Πύλης

Σήμερα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Πύλης, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής και πληροφόρησης ανέργων με θέμα: "Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας".

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από εισηγητές του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύλης. Οι άνεργοι ωφελούμενοι που το παρακολούθησαν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν για τα μέσα και τις ενέργειες που μπορούν να κάνουν ώστε να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας.

Θα πραγματοποιηθεί νέος κύκλος σεμιναρίων από τον προσεχή Σεπτέμβριο όπου θα παρουσιαστούν και νέες θεματικές ενότητες. Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος , απευθύνεστε στο Κέντρο Κοινότητας Πύλης, Ερμού 5 και στα τηλ: επικοινωνίας:2434350303.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πύλης εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή