Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ευχαριστήριο του Θανάση Λιούτα

Aποτελεί ιδιαίτερη χαρά, τιμή και ευλογία για εμένα και τη σύζυγό μου, η συμμετοχή μας στην Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους, που πραγματοποίησε η Μητρόπολή μας.

Το ευλογημένο οδοιπορικό μας, με επίκεντρο τα Άγια Μέρη όπου έζησε και μαρτύρησε για τη σωτηρία μας, ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, μας γέμισε με έντονες συγκινήσεις και πνευματικά οφέλη, δυναμώνοντας την πίστη μας και αποτελώντας ένα σημείο αναφοράς, που κάθε χριστιανός οφείλει να επισκεφτεί.

Δεχτήκαμε τη θερμή υποδοχή, τη φιλοξενία και την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλου, καθώς επίσης και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιο, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Ωστόσο, την ατμόσφαιρα του ταξιδιού, διαμόρφωσαν οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε αυτό. 

Πρωτίστως, ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης, κ. Χρυσόστομος, στον οποίο θέλω να εκφράσω το σεβασμό μου, για τη βαθιά πνευματικότητα του και την ευγνωμοσύνη μου, για την ευκαιρία που είχα να αποτελώ συνοδοιπόρο του, στο ιερό αυτό προσκύνημα. 

Έπειτα, τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολής μας, κ. Αλέξιο Κανίνα, για την αεικίνητη και σεμνή παρουσία του. 

Τον πατήρ Γεώργιο, ιερέα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Διαλεχτού, τον πατήρ Απόστολο, ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου Τρικάλων, τον πατήρ Κώστα, ιερέα του Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, τον πατήρ Δημήτριο ,ιερέα του Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης , καθώς και όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το ταξίδι, σας ευχαριστώ από καρδιάς, για την αξέχαστη αυτή πνευματική εμπειρία.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή